Erfaringer

Magnetbutikken.dk

Her finder du på udtalelser fra Magnetbutikkens kunder

Karin skriver:


Hej Rikke. ..... hvor er det fantastisk..... min kæreste har siden 2008 haft smerter i ryggen..... diskopolaps i nakke og lænd men nu har han haft ryg bæltet på fra kl 12 og da jeg kom hjem for en time siden spurgte jeg til hans ryg.... Han står lidt hmm nu du siger det så mærker jeg intet i ryggen.... jeg smiler for han blir næsten helt forvirret gg og ja han er smertefri for første gang i 8 år. Som han siger det er underligt, men fantastisk dejligt!

Eva skriver:


Hey. Måske tro kan flytte bjerge, men synes bare du skal vide at jeg ikke har haft kramper om natten, siden jeg købte magnetarmbånede - en hel befrielse.

Leon skriver


Hejsa.

Hermed tillader jeg mig lige, at komme med min feedback på magnetbæltet, som jeg har fået af min kæreste

Døjer med en diskus i lænd og nakke. Som set på vedhæftede smertediagram, har mine rygsmerter fra dag ét af, været stærkt nedad gående.

Idag er jeg stort set smertefri i ryggen, det der er tilbage nu er, smerter i hofter, knæ, fødder, nakke, albuer og fingre. Disse er højst tænkeligt noget led betændelse eller gigt, men dette er min læge ved at finde ud af 😊


Anne skriver


Jeg er meget glad for mine magnet smykker, som jeg købte hos jer. Magneterne hjælper mig i min hverdag ved at lindre mine smerter og ser ovenikøbet godt ud som smykker. :

Janne skriver:


Efter at have vågnet med hovedpine stort set hver morgen i årevis, er det en befrielse at føle sig frisk og og veloplagt efter en god nats søvn på magnetmadrassen. De første 10 dage havde jeg det underligt, men derefter går det bare bedre og bedre for hver dag der går. Et helt nyt liv!Det vil glæde os at høre om jeres erfaringer med magnetterapi og vores produkter. Derfor er i velkomne til at skrive til vores mail med feedback: info@magnetbutikken.dk


Nogle af udtalelserne vil blive vist her på siden. Vi siger på forhånd, mange tak!Magnetbutikken v/Rikke Pettersson

Halvdansvej 6, 3080  Tikøb

info@magnetbutikken.dk - tlf. 2233 8722

Cvr. 1842 4371